Mango Iced Matcha Latte Recipe 🥭 - Take a Break

מתכון מנגו אייס מאצ'ה לאטה 🥭

Matcha Latte מרענן ובריא בשילוב מנגו 🥭🧊
עונת המנגו בעיצומה בישראל! אסור לנו לפספס את ההזדמנות הזו ולא ליהנות מתה קר המרענן הזה. הכנו עבורכם את המתכון הפשוט הזה 🧡 

זמן הכנה: 5 דקות
מנות: 2
רכיבים:
- קרח
- 1 מנגו
- 1 כף סירופ מייפל
- 3 כפיות Matcha
- 1 כוס + 1 כף מים חמים
- 1 כוס חלב צמחי (למשל שקדים, סויה או שיבולת שועל)
- אופציונלי: מנגו קפוא ונענע לקישוט
 
הוראות:
1. מתחילים בהכנת מחית מנגו. אפשר להשתמש בבלנדר טבילה או בסכין כדי שיהיה חלק. מערבבים את מחית המנגו עם סירופ מייפל ומניחים בצד.
2. בקערה נפרדת מוסיפים 1 כף מים חמים לאבקת המאצ'ה. מקציפים אותו במרץ עד שהמאצ'ה הופכת חלקה. לאחר מכן, הוסיפו פנימה 1 כוס מים חמים, ערבבו היטב והניחו למאצ'ה להתקרר במקרר למשך 5 דקות.
3. לוקחים שתי כוסות ומוסיפים את מחית המנגו לתחתית כל כוס. משטחים כל כוס בקרח וממלאים אותם עד למעלה.
4. מוזגים בזהירות את החלב הצמחי לבחירתכם לכל כוס, ויוצרים שכבת חלב מובחנת.
5. נותנים לתערובת המאצ'ה עוד ערבוב מהיר ויוצקים בעדינות על שכבת החלב בשתי הכוסות.
6. אם תרצו, תוכלו לקשט את המנגו אייס מאצה לאטה שלכם עם נתחי מנגו קפואים אופציונליים וענף נענע.
 
תהנה מחייה המנגו אייס מאצ'ה לאטה שלך!
Back to blog